divendres, 17 d’octubre del 2008

Els follets del bosc: els bolets!


Arriba la tardor i la sang dels boletaires, que s'ha mantingut freda fins ara, començar a escalfar-se! Les flaires i les aromes de tardor, que escampen els ventets que baixen del massís del Port, els sedueixen i ja no hi poden fer res! L'encanteri ja s'ha produït! i un instint compulsiu, curull de passió, els empeny a sortir a la cerca i captura, una tardor més, dels follets que corren per aquests nostres i meravellosos boscos!: els bolets!





El bolet, generós de mena, afarta els nostres ulls amb colors sadollats per la natura; sacia el plaer de les boques més exigents; fa feliç l'ànima de la mà que l'acaricia; desperta tendresa en la mirada que l'observa;


sorprèn l'ull del fotògraf enamorat; escriu contes de fades i gnoms en el cor de l'escriptor; inventa dies de frescor i aventura en l'esperit d'hòmens, dones i criatures; fa sentir-nos natura (encara que només siga per uns instants!) i ens recorda que en formem part, d'aquest univers que ens observa!
























2 comentaris:

Pere González ha dit...

Ei Vicent, molt bones fotos.
Aquesta tarda tornarem a buscar-ne, i gaudir d'aquest dies tan meravellosos que ens regala la natura. Per el que sembla enguany serà un any bo per als boletaires.
Salut.

Jesús M. Tibau ha dit...

una bona collita de bolets i emocions