dimarts, 15 de desembre del 2009

La fidelitat del massís del Port!

Al llarg de la nostra humil vida, podem aconseguir que es facen realitat molts dels nostres somnis; pèrquè, en definitiva, som el que somiem!






6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

bellíssimes com sempre.
Potser t'interessaria participar en un concurs de fotos que han organitzat 4 blocaires. Té diverses categories, entre elles, flora i fauna, i paisatges.
Més informació a http://jmtibau.blogspot.com/2009/12/tetraconcurs-de-foto-blocaire.html

Anònim ha dit...

Vicent, no se com t'ho fas pero sempres hi ets al lloc escaient... Ah si, ja ho se!. Tos hi som al lloc escaient, pero tu ho saps veure i contar-ho d'una faiso tan bonica que sembla que els teus llocs siguin els millors.

Anònim ha dit...

Benvolgut Lluís, tu sempre tan cortès i tant elegant. El que passa, amic, és que fa molts i molts anys que tinc una gran amistat amb el Port, i ell i jo ens entenem molt bé. D'altra banda, recorda que la meua estimada Mercè, mentre jo faig una imatge, ella ja me n'ha buscat una altra de més bonica. És per això que sempre us porto un bon avantatge.
Cuida't molt!

vicent pellicer ha dit...

Lluís, l'anònim he sigut jo, el vicent.

José Luis Ordovás Sariñena ha dit...

Preciosas fotos, Vicent. ¡Que tengais unas buenas fiestas!

Unknown ha dit...

Unes fotografies fantàstiques! he gaudit molt llegint el teu blog i admirant els fantàstics paisatges que ens mostres. Si no et fa res t'enllaço al meu blog per poder seguir-te la pista. Salutacions.

xena